понедельник, 18 апреля 2016 г.

ბადრიჯანი




ინგრედიენტი:
453 გრ ბადრიჯანი,
1 ს/კ მარილი,
1/2ჩ/კშავი პილპილი,
3 ს/კ ზეითუნის ზეთი


გულსართი:150 გრ მშრალი ნადუღი,1 ც კვერცხ,ბაზილიკო,1 ც ლიმონის ცუკატი,1/2 ჩ/კ მარილი,1/4 შავი პილპილი 3 ს/კ პარმიჯანო(ქართული მშრალი გახეხილი ყველი),300 მლ შეკმაზული სალცა,226 გრ მოცარელა ან მდნარი ყველი
მომზადება
1)ვიხელმძღვანელოთ ვიდეო რეცეპტით
2)ბადრიჯანი ღუმელში შევდგათ 220 გრადუსი 15 წთ.
3)მზა ბადრიჯნის ხვეულა შევწვათ წინასწარ გაცხელებულ ღუმელში 220 25/30 წთ,ვიდრე კარგად არ მოწითლდება კერძის ზედაპირი.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

კომენტარი თუ არ იდება , იმ შემთხვევაში ,,პროფილში" ანუ აქ Подпись комментария - ში : ჩამოშალეთ ისარი და მიუთითეთ Aнонимный , შემდეგ დააკლიკეთ Публикасиа -ზე!!!

>>>კომენტარს , ბოლოს , მიაწერეთ სახელი!!!

სიამოვნებით წავიკითხავ თქვენს კომენტარებს !!!